Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Károly Róbert Főiskola,...

Károly Róbert Főiskola, Emberi Erőforrások?

Figyelt kérdés

Idén felvételizek felsőoktatásba.

A fent említett szak érdekelne, mivel helyben van és engem is érdekel.

Érdekelne a szakkal kapcsolatban minden dolog.

Akár máshol tanuljátok, akár itt, minden érdekelne.

Nehézségei, előnyei, szórótárgyak, minden!

Válaszotok előre is köszönöm!

2011. nov. 14. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A szakról nem sokat tudok, de a Károlyi diploma csak faldísznek jó.
2011. nov. 14. 21:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Díjazom a hozzád hasonló embereket, akik semmit nem tudnak, csak hajtogatják a maguk hülyeségét.

A BGF/ELTE diplomádat is kidobhatod ha csak bent porosodtál és a kosz sem ragadt rád!

A KRF és a SZIE részben egyesült, a KRF nagyon sok támogatást kapott fejlesztésekre, és SZIE tanárok is jönnek le tanítani, nagyon nagyot ugrott most az iskola!

Sem az oktatással sem a felszereltséggel nincs gond!

Az ehhez hasonló "semmit nem ér" típusú válaszokat mellőzzük ha kérhetem.

2011. nov. 14. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
SZIE-n tanulok HR-t, szerintem a szakmai dolgok nagyon érdekesek és hasznosak akár ha csak más területekre vetítjük ki az életben. Szórótárgyak: Gazdasági matek 1,2 , mikro-makroökonómia,vállalat gazdaságtan,Statisztika 1-2, Számvitel, Vállalati Pénzügyek, ezek voltak a nehezebbek főleg számvitelből és statból buktak nagyon sokan 2. éves vagyok:)
2011. dec. 11. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

kedves utolsó válaszoló!

én rákerestem felvin, de nem találtam szie-en a hr képzést. indult idén is?

mesteres hr-ről tudsz mondani vmit?

2011. dec. 22. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a BKH ra járok ( Budapesti Képzési Hely) igen indult idén is, Gödöllőn és Pesten is a többiről nem tudok mert a tanáraim ezen a két helyen tanítanak :) Amikor én bekerültem 411 volt az állami ponthatár idén lejjebb vitték 389 környékére:)
2011. dec. 25. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Mesteren nem indult kifejezetten HR vagyis az az emberi erőforrás tanácsadó szak, de a vezetés szervezésen belül van Hr szakirány :)
2011. dec. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!