Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségit szeretnék tanulni,...

Érettségit szeretnék tanulni, és a későbbiekben vizsgázni. Hol kezdjem?

Figyelt kérdés
Szeretném ha lenne érettségim,mert szeretnék még szakmát tanulni.De nem tudom kihez forduljak,hova menjek?!Levelezőn jöhetne szóba.
2012. jan. 3. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Érettségit tanulni? Hát azt nem lehet. Érettségi vizsgát teszel és max arra tanulsz. Bocsi ezt ki kellett javítanom.

Tehát levelező? Nagyon sok suli szóba jöhet, rengeteg helyen van lehetőség, hogy mondjuk idősebbek vagy dolgozó emberek mégis tanulhassanak. Levelezőről is hallottam, de elsősorban az estiről tudok. Hol lennél helyileg? Milyen szakmát szeretnél majd?

2012. jan. 3. 23:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy kijavítottál,erre gondoltam én is.A szakma még kérdéses,egyenlőre három van amik közül gondolkozok,hogy melyik legyen.Helyileg Békés megyében,Békéscsabán lakok.
2012. jan. 4. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!