Bejárósok! Van közületek olyan, aki vonattal jár be az iskolájába? Tudna tapasztalatot írni erről?
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 22:20
2/6 anonim válasza:
nálunk sokan járnak be vonattal és nem feltétlen jobb mint a busz. ha esik egy kis hó, már felső vezeték szakadás van és órákat késik(igazából sose pontos, mindig késik 10 perceket alsó hangon)
3/6 anonim válasza:
én meg busszal járok és reggel nem férek fel, pedig BKV és ötpercenként jár, aztán van hogy egyszerűen kigyullad a busz. Lerobban stb. Télen nem megy fel a hegyre. Beszorul a dugóba. Nekem busszal 40 perc bejutni a városba, vonattal meg 13. Csak sajnos az állomásra eljutni elég lehetetlen, pedig semmiből nem állna rendesen megcsinálni. Szóval én mindkettőt próbáltam, és a buszra azt mondom, hogy fúúúúj, a vonatra meg hogy hurrá.
4/6 anonim válasza:
1 évig csak busszal jártam. utána 1 évig csak vonattal. most pedig reggel busszal megyek, délután pedig vonattal jövök.
nálam a busz jobban bevált. a vonat baromi sokszor késik (hajlamosak a sötétebb bőrű cimboráink lelopkodni mindenféle alsó v. felső vezetékeket). környékünkön szívesen ugrándoznak ki elé a vállalkozó szellemű emberek. számomra érthetetlen okból sokszor lelassít, így dupla annyi idő az út, ami nekem már bukta.
a busz is tré, de legalább nagyon ritkán robban le. amúgy is jön 4 reggelente, szóval választási lehetőségekben is bővelkedek. ha hó v. kellemes tükörjég miatt késik, akkor sem több 5 percnél kb.
de ez mindenhol más. én csak az itteni tapasztalataimat osztottam meg.
5/6 anonim válasza:
5 éve vonatozok,néha-néha buszozok. vonat mindig rossz időben van,akkor is ritkán,nem is olcsó, de tény hogy jobb mint a busz. sajna errefelé sok a buszokon a falusi járat,és nincs kedvem bűzben nyomorogni.. hiába jön sok busz, 3-4 busz sem elég egyszerre reggel,csoda ha ülni tud az ember..
6/6 anonim válasza:
Szia! Igaz, hogy amíg középsuliba jártam, addig busszal közlekedtem, mert hozzánk csak az járt, de most budapesti egyetemre járok, és amikor megyek haza (Győrbe), mindig vonattal közlekedek. Szerintem, ha nagyobb távolságról kell közlekedned, akkor ha van rá lehetőség, akkor inkább a vonatot ajánlom, mert, legalábbis ahogy én tapasztaltam, a vonatok sok esetben sűrűbben járnak, mint a buszok, és nem mindegy az se, hogy nyomorogsz/ csomagtartóba teszed a nagyobb táskáidat, vagy viszonylag kényelmesen vagy, illetve megteheted- e, hogy elmész vécére ha kell, vagy egész úton vissza kell tartanod. (és hogy állva szardíniás dobozt játszotok- e, vagy le tudsz ülni :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!