Mi NEM büfészak?
Figyelt kérdés
Egy csomó embert látok itt ahogy leszólják a nekik nem tetsző szakokat,akkor mondják meg,hogy mi NEM büfészak?2011. dec. 31. 16:21
11/18 anonim válasza:
és akkor milyen NEM büfészakot válasszon az,aki humán beállitottságú? matekból nem vagyok jó,tehát mérnök,közgazdász kilőve.orvos nem szeretnék lenni,jogász meg annak való akinek van ismeretsége. tehát?
12/18 anonim válasza:
Utolsó:
Én nem adnám fel a jogi szakot! Ha elég okos vagy, szorgalmas, és nyelveket is tudsz akkor kapkodnak érted a cégek.. jogi szakemberek mindenhova kellenek.
14/18 anonim válasza:
Szomorúan mondom, de semmi értelmesre nem tudsz elmenni ezeken kívül. Hány éves vagy?
15/18 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni?
Ha szerinte az orvosi,jogi,közgáz,mérnök szak büfészak,akkor mi nem az???
16/18 anonim válasza:
ki lett lepontozva? egészségügyi szervező sztetek? egészségügyi,vagyis sztem keresett,és pl egészségbiztositás is kell..
nekem a humánnak ez talán a kiskapu.. vagy akkor a jog..
ha ez a kettő,akkor melyik sulikban a legjobb ? csak levelezőn tudok menni,vagyis sote kilőve
köszi ha segit aki tud
ui: nem ir hosszú i-t a gépem bocsi
17/18 anonim válasza:
általában a ttk-s szakok sem büfék. én vegyész vagyok, de a matekosokat, fizikásokat, vagy a biológusokat se büfézném le.
18/18 anonim válasza:
Progterv infó, matek, fizika, pénzügy-számvitel, orvosi tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!