BGF vagy SZTE (pénzügy és számvitel)?
Ez mostani hír, elég nehéz lesz így bekerülni államira. o.O
Hidd el, hogy egy Bme-hez vagy Semmelweishez képest büfé. Benne vagyok, én is egyetemista vagyok, sokféle embert ismerek, és nekem ez a véleményem.
Ha nem akkor nem történhetne ilyen:
de persze a döntés a tiéd, hajrá!
Jajjszegény. Annyira sajnállak. :S Én meg szerencsés vagyok, hogy időben elkezdtem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__2532..
Ki is írtam ezt a kérdést, ebből látható a véleményem..
A gond az hogy, én erre szeptember óta készülök intenziven(szakmai tárgy), mert szeretem csinálni, és inkább csinál az ember olyat amit szeret mint olyat amit nem, viszont meg tud belőle élni, mert épp van munkája. Szóval mérlegelni kell hogy mi a fontos.
Szóval srácok a választott tantárgyam infó lesz, mivel kémiát/ biosz beseggelni pár hónap alatt nem vagyok képes úgy, hogy 2 éve egyiket se tanulom.
Hogy jön ide a VBK? Sokminden más is van a BME-n, meg azért nem csak a BME lézetik. Én saját tapasztalatól mondom, hogy mérnök diplomával(villamos - VIK, gépész - GPK, közlek - KSK, vegész - VBK, építő+építész) a kézben olyan nincs, hogy valakinek ne lenne a diploma átvételében már 1-2 biztos hely ahova elmehet dolgozni. Ez részben annak is köszönhető, hogy a legtöbb szakirányon 4. vagy 6. félév után kötelező szakmai gyakorlatot kell szerezni cégnél, tehát onnantól kezdve ismernek, ha nem vagy túl nagy tróger, tutira felvesznek oda dolgozni. Inkább azon megy a válogatás BME-s diplomával a kezedben, hogy hol adnak többet, Te válogatsz, nem a cégek.
Propagandának vége, jó döntést, sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!