Kinek van nagyobb esélye, hogy felvegyék az orvosi egyetemre?
Hello
Ha érdekel szerintem szakközépbe menj.
Annak van nagyobb esélye akinek jobbak a jegyei.
Ha nem is számít legalább olyasmit IS tanulsz, ami érdekel.
Gimnáziumba menj!
Lehet hogy jobbak lesznek a jegyeid, de az érettségid pocsék lesz, nyelvvizsgázni se fogsz tudni. Komolyan mondom eszedbe ne jusson szakközépbe menni. Az hogy ott egészségügyi alapismereteket tanulsz, semmi előnyt nem jelent majd neked orvosin, különben is, ezeket majd amúgy is megtanulod majd az egyetem alatt. Az oktatás viszont pocsék. Legalábbis messze nem elég ahhoz, hogy te sikeresen leérettségizz EMELTSZINTEN 1 (vagy 2) tárgyból, és még a többi tárgyad se legyen rossz.
Csak mondom: két olyan embert ismerek aki egészségügyi szakközépbe tanult, mindketten bőven 20 éven felüliek voltak amikor egyáltalán felvették őket. Ezt a két embert a közel 200-300 orvostanhallgató ismerősömből.
Én szakközépbe járok, és normális érettségim lett.
Az utolsó meg sosem járt szakközépbe, csak hülyeségeket irogat
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszi a tanácsokat. Valószínűleg gimibe jelentkezek, és ha nem vennének fel, megpróbálok egy szakközépet, ami megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!