Ilyen jegyekkel merjek jelentkezni egyetemre?
18/L vagyok,ezek vannak most:matek2,német5,irodalom5,informatika emelt5,nyelvtan5,történelem 3/4 (most kaptunk egy új töritanárt aki nagyon szigorú,és lerontottam a 4esem szerintem félévig nem lesz meg megint a 4es...) januárban lesz meg a középfokú német nyelvvizsgám....
Fogalmam sincs,hogy hova menjek tovább tanulni,és mit! Pécsre szeretnék jelentkezni,de még alig van ötletem! Irodán szívesen dolgoznék,vagy lennék fordító. A nyelvvizsgám az 20pontot ér,azt hiszem,(elnézést,ha tévednék: ),ha esetleg,de nagyon esetleg vállalnám az emelt szintű érettségit németből,(amit nem igazán merek)az is plusz 50pont vagy több,nem tudom! Nagyon kérlek,hogy adjatok valami ötletet pécsre! (egyetemen vagy főiskolán) köszi!
Persze, hogy jelentkezhetsz! Az érettségi az döntőbb. Neked kell kitalálni, hogy milyen szak érdekel, de akkor a matekot mellőzd, habár szinte minden szakon van már erősebb/gyengébb matek.
Amúgy 28 pontot ér a nyelvvizsga. :)
Matek 2, emelt informatika 5?:DD Ezt hogy hoztad össze?:D
Amúgy simán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!