Érdemes lenne divattervezőnek tanulnom?
A kérdésre válaszoljatok légyszi' :)
Köszönöm =)
Szia!
Ma Magyarországon egyáltalán nincs szükség divattervezőkre. Én főiskolát végeztem ruha szakirányon és a szakmabeli elhelyezkedési csúcsom az volt, amikor a Náray Tamás eladója lehettem pár hónapig. Az ott eltöltött idő alatt láttam, hogy még a befutott tervezők is egymás ellen harcolnak azért a pár jómódú kuncsaftért. Ismeretlen, kezdő tervezőnek idáig eljutni is lehetetlen.
Érdemes figyelni a fiatal Mome-et végzetteket ahogyan 3-an 4-en összeállnak és lényegében külföldi piacokat kívánnak meghódítani. Ma az országunkban nem a kreativitáson van a lényeg, hanem hogy minél olcsóbban minél több ruhát tudjon megvenni a potenciális vásárló. Amíg ez a vásárlói szemlélet nem változik, addig ebben az orszában túl sok esély nincs arra, hogy divat nagyhatalommá válhassunk. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!