Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit kellene tanulnom ilyen...

Mit kellene tanulnom ilyen paraméterekkel?

Figyelt kérdés
Igazából már elkezdtem egy Nemzetközi Tanulmányok szakot szeptemberben, de valahogy nem az igazi. Olyat szeretnék tanulni, ami sok gyakorlatot tartalmaz nem csak elmélet. Érdekel nagyon a zene és minden, ami ehhez kapcsolódik. Stúdiómunkák, akár a filmezés is, színjátszás...Ahol tényleg csinálod is a dolgod nem csak tanulsz róla. Imádok emberekkel is foglalkozni, ismerkedni is, új helyeket felfedezni, utazni. Nem kell feltétlenül diploma nekem, csak szeretném megtalálni azt, ami közel áll hozzám! köszönöm! :)
2011. nov. 24. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Önuralmat, hogy befejezd amit elkezdtél!
2011. nov. 24. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
jogos...de nem ér semmit.
2011. nov. 24. 15:35
 3/4 .:Laci:. ***** válasza:

mért ne érne semmit? csak gondolj bele, hogy amit elkezdesz nem hagyod abba, így is úgy is csak a következő tanévben tudsz másfelé menni...

én nyáron úgy voltam vele, hogy 2 felé mehetek. addig géplakatosként tanultam, idén lettem volna végzős, a tavalyi évből tanulva már hamarabb elkezdtem gyakorlati helyet keresni magamnak, de semmi...szept 2-án azt mondta az igazgató helyettes, hogy iratkozzak ki az iskolából végzősként!!! meg se próbáltak valamit intézni nekem...

mivel sejtettem, hogy ez lesz nyáron jelentkeztem egy államilag támogatott képzésre amit a mercedes és a fő beszállítója, a kühne-nagel kezdeményezett állam bácsi meg finanszírozza...egész jó kis képzés ad egy német alapfokú nyelv vizsgát egy targoncás jogsit vezető ülésesre meg ad vezetőülés nélkülire is + ad még egy emelőgép kezelőit is, 1,5 hónapja tart és nagyon nehéz de nem lehetetlen, én sem ezt akarom csinálni egész életemben de mivel jelenleg jobb mint a semmit tevés és a segéd munkásság így ezt csinálom. csak német órám van, össz 440 óra lesz belőle teljesen a 0ról kezd és B1-ig felmegy a tudásszint, nekem volt valamennyi tudásom amit kb 8 év alatt különösebb tanulás meg odafigyelés nélkül szereztem meg(olyan erős közepes) na hát ezt az első 2 hé után túlléptük, tehát nem egyszerű...

de a fejembe vettem, hogy akk is megcsinálom ha délután minden percemet némettel töltöm mert egy ingyen nyelvvizsga azért nem rossz, főleg ha havi 40-et fizetnek is érte, hogy bejárj :) de nem ez a lényeg...az okj-s vizsgák amiket kapok vele, hogy lesz valami a kezemben amivel el tudok indulni, hogy ezt az 2 évemet amit önhibámon kívül nem azzal töltök, hogy a géplakatos szakmát fejezem be hasznosan töltöm el, ez a lényeg!!!

én azt mondom, hogy ragadd meg a lehetőségeket és végezd el amit elkezdtél mert károd nem származik belőle, csak hasznod, ha többféle képesítésed van, szélesebb körben nézelődhetsz állás után, nagyobb a piac előtted

persze az se jó, ha túlképzett vagy, van aki azért nem alkalmaz mert nem akar annyit fizetni neked mint amennyit a képesítéseid után kellene egy adott munkára...

2011. nov. 24. 15:57
 4/4 .:Laci:. ***** válasza:
ja és az a géplakatos szakma sincs elveszve, vagy itt Kecskeméten vagy Pesten, de megcsinálom mert szeretem azt a szakmát és a fémipart :)
2011. nov. 24. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!