Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi legyek ha a matekot és a...

Mi legyek ha a matekot és a fizikát szeretem?

Figyelt kérdés
Most kéttannyelvű műszaki szakközép iskolába járok.
2009. máj. 17. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
valamilyen mérnök vagy alkalmazott fizikus
2009. máj. 17. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
mernok
2009. máj. 17. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
én ezzel az érdeklődéssel alkalmazott fizikus leszek remélem
2009. máj. 17. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz programozó is, és írhatsz fincsi fizikai szimulációkat :), szerintem legjobb.
2009. máj. 17. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Húú, először is szerencsés az vagy, de nagyon :D (komolyan mit meg nem adnák, hogy értsek legalább a matekhoz). Egyébként csak matekkal a legtöbb egyetemi szakon tuti befutó vagy, mert a bölcsészkarokat kivéve szinte mindenhol van matek. A fizika meg egy plusz adalék, akármilyen mérnöknek elmehetsz. (Van energetikai mérnök ismerősöm, és ő nagyon szereti a szakmáját, plusz az egyik barátnőm is az lesz, ha nagy lesz:) A felvi.hu-n nézz utána a szakleírásoknak [link] , és válassz egy szimpatikusat!
2009. máj. 18. 14:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is a mérnökre gondoltam de milyen mérnök azt nem tudom. Programozó meg azért nem akarok lenni mert azt mondják hogy annyi van belőlük hogy nem tudnánk egyszerre a tengerbe fojtani őket.
2009. máj. 18. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Gépészeket és villamosmérnököket keresnek legjobban, de akármilyen mérnöki szakkal el tudsz helyezkedni. Építészhez hatalmas humán érdeklődés is kell, az egy kicsit kivétel.
2009. máj. 18. 21:48
 8/9 anonim válasza:
Rengeteg fajta mérnök van. Mi érdekel legjobban a fizikán belül? Mihez értesz a legjobban? A kéttannyelvű osztály mindenképp jó, így még több lehetőséged lesz az elhelyezkedésre.
2010. febr. 8. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
programozó nincs is olyan sok...és nagyon kellenek. Főleg a web programozok. Az egyetemen minden héten jön egy programozói állásajánlat. Én sajna nem mentem programozóra. Mechatronikán vagyok és nagyon ajánlom neked is.
2010. máj. 8. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!