Érdemes ma diplomáért tanulni, vagy jobban megéri kitanulni egy szakmát pl. : ápoló és azzal elhelyezkedni? Mellette jó nyelvtudásom van.
Előző: én nem tudom te miylen diplomát akarsz letagadni, de ha egy jó egyetemet elvégzel (pl BME, Corvinus, .-..) akkor azt nem hinném hogy le kellene tagadni. Főleg ha műszaki területről lesz diplomád, és pl mérnök leszel. Mert a mérnököknek mindig van munka!
Kérdező: azt kalkuláld bele, hogy vagy most csinálod meg ingyen a diplomát, vagy később amikor rájössz hogy hülye voltál h nem csináltad meg ekkor, de akkor már fizetős lesz. A titok az, hogy nem büfé szakot kell végezni, hanem olyat ami kemény, mert azt nem tudják sokat elvégezni, úgyhogy lesz hely munkára.
Most Debrecenbe adtam be a germanisztikára,de fogalmam sincs helyesen döntöttem-e.Szeretem a német nyelvet,de annyira meg mégsem érzem magam okosnak.Azért tettem,mert a nyelv nagyon fontos a mai világban.Ha esetleg nem jön össze...akkor gondolkozom a Dienesben vagy a debreceni tanítóképzőben,ugyanis mindig tanár/tanító szerettem volna lenni,nagyon szeretem a gyerekeket,és az hogy taníthassam őket,minden vágyam lenne.De az ápoló szakma is nagyon szép lenne,mert segíthetek vele másoknak.
Most meglátom mi lesz,előbb az érettségi,aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!