Hogy álljak vissza a tanulásba?
Másfél évet passziváltam az egyetemen, mert külföldön voltam. A diplomához egy államvizsga és egy szigorlat kell. Ebből kiderül, hogy ez még a régi 5éves egyetemi rendszer.Tegnap benn voltam a to-n, hogy felvegyek minden időpontot és levizsgázzak. Kezembe nyomtak 102 db tételt. A szigorlat időpont január 11. államvizsga január 24.
Hogy tudom én ezt mindent megtanulni? ÉS mindenre csak egy lehetőségem van. Kérlek segítsetek?
Előre is köszönöm
Sport, sok kávé, sok seggelés. Sajnos máshogy nem fog menni. Néhány hete államvizsgáztam, két hétig csak papírt néztem, de sikerült. Most még van rá egy hónapod.
Másrészt az államvizsgák főleg a szigorlatokra épülnek, úgyhogy a szigorlati anyaggal kezdd, majd a tételek egy része így meg is lesz az államvizsgához, utána a maradékot kell hozzátanulni.
Nálunk négy szigorlat volt, abból főleg a két szakmainak az anyagából voltak a tételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!