A Penny által indított élelmiszer- és vegyi áru-eladó képzésnél az utazást állják?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a képzés költégét állják, és gyakorlati helyet biztosítanak, viszont jövedelmet nem biztosítanak. Utazásról nem találtam infót, remélem abban is segítenek, hisz támogatás és jövedelem nélkül nem tudnám állni.2009. szept. 14. 17:43
1/4 anonim válasza:
Pfúúú! Nehogy bevállald! Aláirtanak veled egy szerződést, amiben kikötik, hogy a képzést állják, gyakorlati helyet biztosítanak, DE! Valószínűleg ugyanazt fogják csinálni, mint a CBA! 2 évig náluk kell dolgoznod éhbéréért, minden olyan munkát veled végeztetnek el, amit mások nem vállalnak el, a hétvégéidről mondj is le! Fel nem mondhatsz, különben a képzésed költségét rád verik, ha nem perelnek be szerződésszegésért!
Nagyon jól ki van ez találva, majdnem én is beleugrottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!