Hogyan szerezhetném meg az érettségit?
Figyelt kérdés
Nem végeztem, csak 8 általánost. Szeretnék érettségizni, majd egyetemre menni, most vagyok 21 éves. Hogyan tudnám letenni az érettségimet? Milyen iskolába kell járnom és meddig? így is 4 év vagy akár ha magamtól megtanulom az anyagot beülhetek érettségizni? Vagy mit kellene eben a helyzetben tennem?2011. dec. 8. 16:49
1/3 anonim válasza:
Be kell jelentkezni egy suliba es ket evet le kell huznod mindenkepp, aztan mehetsz vizsgazni.
Ha ez meg van johet a fosuli.
2/3 A kérdező kommentje:
De hogyan? Csak bemegyek és azt mondom tanulni szeretnék és kész? Estin kell vagy nappalin is tanulhatok? És ez nekem már fizetős lesz?
2011. dec. 8. 16:55
3/3 anonim válasza:
keressel egy iskolát ahol van intenzív tagozat és ott elmondják. Esti tagozat akkor érdemes ha mellette dolgozol az tuti hogy fizetős. Ott felkell készülni hogy jóval idősebbek is leszenk nálad.
Nálunk a sulinkba nappali tagozatosban van és ott van egy lány aki 21 évesen kezdte és ő szerintem támogatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!