Miért kér a facebook oldalam telefonszámot tőlem? Miért nem enged be az oldalamra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 11:23
2/10 A kérdező kommentje:
A sajátomat kéri.
Miért írjam be más számát???
2011. dec. 7. 11:44
3/10 anonim válasza:
Mert ha elfelejted a jelszavadat és egy másikra vagy kénytelen átmenni, akkor mobilon ad meg egy kódot, amivel aktiválod az uj jelszavadat. Tehát védi az adataidat. Ez van.
4/10 anonim válasza:
persze...épp ellenkezőleg. mindent adatodat és elérhetőségedet tudni akarják
5/10 A kérdező kommentje:
Értem.
Megadtam a telefonszámomat, de nem kaptam sms-t.
Nem tudom, hogy mit tudok csinálni ?
2011. dec. 7. 12:23
6/10 A kérdező kommentje:
Nnem felejtettem el a jelszavamat. Be tudok lépni. Akkor miért kér telefonszámot????
2011. dec. 7. 12:59
8/10 anonim válasza:
én ezért írtam be fals adatokat
Letojom a profilt, ha elfelejtem a jelszavam...
9/10 anonim válasza:
Másik telefonszám nincs?
Beírtam a telefonszámot, azt írta, jelentkezzem be újra, bejelentkeztem, de megint biztonsági ellenőrzést kér!
10/10 anonim válasza:
zsaruk akarják tudni mert ha beirod onnantól kezve tudják a telószámod és rád tudják bizonyitaniVAGY RÁD KENNI! olyan dolgokat amit el sem hiszel én mióta ez a telószám be jött googléztam és amit le irtam az a válasz a kérdésre ugyhogy hagyom az egészet a faszomba skype bőven elég egyébként sokan ott hagyaták a facebookot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!