Mit jelent ez? (angol) Valakinek a facebook üzenőfalán láttam.
Figyelt kérdés
I had gone for this function at school and i met this chick and we had fun knowing each other but i kept thinking about you and when she asked if i was single i told her about you. She wished she was you because she claimed i was crazy about you . Am serious dia.2011. okt. 19. 16:11
1/6 A kérdező kommentje:
a válaszolót pontozom :)
2011. okt. 19. 16:25
2/6 anonim válasza:
Elmentem erre a tanfolyamra/órára az iskolába és találkoztam ezzel a csajjal. jót nevettünk/mulattunk amikor megismertük egymást, de én egyfolytában rád gondoltam, és amikor megkérdezte hogy egyedülálló vagyok e beszéltem neki rólad. Remélte hogy te vagy a barátnő, mert látszik hogy megőrülök érted.
utolsó mondatban nem vagyok biztos de szerintem valami ilyesmi:
ezt teljesen komoly.
a másik alternatíva meg a google fordító:D
4/6 A kérdező kommentje:
köszii :) pontoztalak
2011. okt. 19. 17:15
5/6 anonim válasza:
Az utolso mondat az hogy "azt kivanta, barcsak o lenne te, mert szerinte teljesen beled vagyok bolondulva."
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. dec. 18. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!