Ponthatár, Főiskola, Közgazdaság. Mennyi esélyem van?
Figyelt kérdés
Üdv.
A friss ponthatárokat, mikor szokták közzé tenni?
+kiszámoltam, és nagyon jó esetben, egy kis mázlival max 290-300pontot érnék el. Van rá esély, hogy esetleg vmilyen közgazdasági fősulira felvegyenek? Gazdaság informatika, gazdálkodás és menedzsment, Kereskedelem és Marketing, pénzügy, és számvitel...bármelyik..De leginkább a gazd infó érdekel. Közgazdaságot szeretem, informatikát szintén. A nagy baj az, hogy matekból szó szerint segg hülye vagyok. Matek az nagyon fontos ezekhez a szakokhoz? Köszi.
2011. dec. 5. 20:23
1/5 anonim válasza:
felvi.hu-n megnézheted a ponthatárokat és láthatod hogy az a 300 pont pl. gazdálkodás és menedzsmentre nagyon kevés lesz.gazd. infóra még elég lehet a bekerüléshez,de a ahhoz hogy el is tudd végezni kevés..főleg hogy matekból nem vagy jó...az elég fontos lenne ezekhez a szakokhoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni, hogy ennyire fontos ez a hülye matek...:D Viszont közgáz számításokat elvégzek, de egy felszín számítás megöl.
és vmilyen infó szakra elég 300pont? de sztem gazd infóra is elég lesz. csak van vmi fősuli...
2011. dec. 6. 15:56
3/5 anonim válasza:
felvesznek gazdinfóra 300 ponttal,de kell hozzá matek.konkrétan nem azzal van baj ha nem tudsz egy felszínt kiszámítani,középsulis 5ös matekosnak is gondot szokott okozni...de ha tanulsz és esetleg még tanárhoz is eljársz sikerülhet.
4/5 anonim válasza:
mármint nem a felszín kiszámítása szokott gondot okozni hanem a matek fősulin/egyetemen :D
5/5 anonim válasza:
Nem tudsz kiszámolni 1 felszínt? nem mintha közgázon kéne de sokkal összetetteb feladatok vannak, felejtsd el. A keretszámok miatt is. Max fizetősre, de ugyis kifogsz bukni, ha igaz amit irsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!