Műszaki informatikus. Hol kedvezőbb tanulni? BME? OE? GDF?
A kérdés adott.
Hol tanulják az alapoktól, illetve hol segítőkészebbek a tanárok?
Ugyanis úgy hallottam hogy pl: BME-n programozásból nem árt azért tudni valamit, ha odakerülsz....márpedig az nekem nem sok van :S
Szerintem BME. Én amúgy úgy kerültem oda, hogy volt némi közöm a programozáshoz, de azt simán az alapoktól tanították, nem volt vele gond. Ami nagyon kell, az a matek. De azt is még bőven van időd felhozni, ha nem vagy túl magas szinten. Ahogy a programozásba is érdemes belenézegetni, de ha jól sejtem, van még addig 10 hónapod, bőven van időd.
Érdemes emelt szintű érettségit tenni ebből a két tárgyból, vagy legalább felkészítőre eljárni.
És hogy miért BME? Egyrészt mert tényleg jól tanítanak, másrészt mert később az elhelyezkedést hihetetlenül megkönnyíti, ha BME-s diplomád van. Lehet, hogy ágálni fognak ellenem, de ez az igazság.
matek annyira nem ment :(
de az betudható annak hogy szar iskolában voltam ,mert nem volt érdeke a tanárnak hogy az osztály 2%-a tudja amit összemakog vagy a 100%-a.
mégis milyen matekra gondoljak? sejtem hogy nem szorzás osztás, de mégis mit kéne átnézzek? Ti miket tanultok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!