Pázmány Péter Egyetem mérnök informatikus szakáról tudtok véleményt mondani?
Tudok mondani, mert idén szeptember óta járok oda. :)
Én nagyon jól érzem magam, nem mondom, hogy könnyű, de kb minden segítséget megkapunk a felsőbbévesektől. Óránk mondjuk elég sok van, főleg a kétféle matekból, van olyan nap, hogy este hatig bent kell lenni.
Közösségileg meg szerintem jó a kar, eleve a kisebb létszám miatt is, meg elég sok programot is szerveznek.
Viszont arra fel kell készülni, hogy eleinte a matek dominánsabb, mint az informatika.
Azért a Pázmányra mentem, mert eléggé népszerűsítették a volt középsulimban, meg voltam az Educatio kiállításon, ahol beszélgettem néhány Pázmány ITK-sal, aztán szimpatikusnak tűntek. :) Egyetlen hibája mondjuk, hogy hát hogy is mondjam, nem Pest luxusnegyedében van, de szerintem nem ez alapján kell megítélni.
És nagyon nem bántam meg, hogy ide jöttem, mert unokatestvérem BME-re ment, és nem veszem azt észre, hogy olyan nagyon jól érezné magát.
Amúgy ha érdeklődnél, holnap lesz az ITK-n nyílt nap. Várunk oda szeretettel!
bocsánat, holnap után lesz a nyílt nap, már kezdem keverni, hogy mikor milyen nap van :)
[link] itt írnak róla
Ja és azt hiszem előbb lemaradt, hogy elég pontom lett volna BME-re is. :)
Magyarországon 1 műszaki egyetem van.
Tudod hol a helyed...
Köszönöm a válaszodat, teljesen egyértelmű volt. Viszont amin meditálok az az,hogy engem inkább a programtervező informatikus szakirány érdekelne, az pedig ott nincs. A
Pázmány egyik osztálytársam részéről merült fel, ezért gondolkodtam én is el ezen, de azóta voltam a nyílt napon, és háááát - kizártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!