Szakmaváltás félévkor lehetséges?
Figyelt kérdés
Most elektrotechnikusnak tanulok, de igazából nagyon szeretném inkább elvégezni az autószerelő szakmát, mert az elektro nem is megy nagyon, továbbá az autókat nagyon szeretem, és érdekel is a működési elvük. Már megbántam, hogy ezt kezdtem el, de most mindenféleképpen váltani akarok, ez félévkor szerintetek lehetséges? Én azért nem tartom ezt lehetségesnek, mert fél év szerintem egy 2 éves képzésből sok pótlást igényelne, és hát a suli ezt nem biztos, hogy engedné. De azért gondoltam megkérdem.. :D Előre is köszi!2011. nov. 20. 18:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!