Átjelentkezés félévkor? Hogyan?
Irány az itnézmény honlapja, és nézz utána magad. Ha ilyen meggondolatlan voltál, és ennyire fontos mégis az ügy, akkor vedd a fáradságot. Ne a felvi.hu-n keresd, mert nekik semmi közük az egyetem/kar egyéni szabályzatához ezzel kapcsolatban.
Egyébként ha jövőre felvételizel, és szerencséd van a pontokkal kapcsolatban, akkor ugyanúgy tanulhatsz ott. Ezt semmilyen kari szabályzat nem zárja ki.
Nekem is hasonló problémám van de nem értelek pontosan. Szeptemberben az új intézményben biztosan nem kezdheted a tanulmányaidat csak abban amibe felvettek. Az a helyzet, hogy meg kell nézni az új hely ahova szeretnél menni az átvételi követelményeket. Eddig általában mindig azt láttam, hogy az előző szakon/helyen legalább 2 félév teljesítés x kredit begyűjtés és egy átlag fölött kell lenned.
Én a bme re akarok majd átmenni de ott két félév teljesítés min 30 kreditszerzés és 2,5 fölötti átlag és ez a minimum követelmény.
Néhányan mondták, ha össze vissza tudok mindent hazudozni és alá tudom támasztani akkor talán egy félév alatt is át tudnak venni. Mert tiszta hülyeség hogy 1 év múlva vesznek át mikor pont abban az időben kell eldönteni, hogy milyen szakirányod legyen kész hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!