Szabad bölcsészettel hova tudok elhelyezkedni később? Milyen területekre elsősorban? És magyar szakkal?
Figyelt kérdés
A szabad bölcsészet közelebb áll hozzám, ám nem tudom, hogy mennyi rá az esély, hogy azzal kapok munkát is.... Magyar szakra vagy sz.b.-re érdemesebb menni?2011. nov. 16. 23:23
1/6 anonim válasza:
A szabad bölcsészeten belül szakosodni kell. Sok minden van, amit választhatsz: művészettörténet (ezzel múzeumban dolgozott egy ideig egy ismerősöm, aki elvégezte), filozófia, esztétika, etika, filmelmélet (ezek tanárszakosok, tanár lehetsz utána), ezenkívül a főszak mellé szoktak minort (mellékszak) is választani (ismerőseimnek magyar, töri) és abból is tudsz mesterképzésre menni utána.
2/6 anonim válasza:
McDonalds-Burger King vonalon lehet elhelyezkedni.
3/6 anonim válasza:
2., ott a pont... a szabadbölcsészet a tipikus ruhatár- és büvészak.
4/6 Kockamaci válasza:
Egy jogászból is válhat eladó a Mekiben, ez nem szak függő! Én esztétika szakott végeztem, múzeumban dolgozom és nem a Mekiben. Ha rendesen csinálod és szereted, biztosan elfogsz tudni helyezkedni vele.
5/6 anonim válasza:
Másodiknak: Nahát, ez de jó, ezt a poént még valószínűleg senki sem hallotta! Rohanj karriert kezdeni humoristaként…
6/6 A kérdező kommentje:
kösznöm a válaszokat :) (a kevésb hasznosakat is) hát, ha sz.b., akkor valószínűleg filozófia :) amúgy pont ezért kérdeztem, mert már én is hallottam, h. "büfészak". De mégis. :) Zakra (zeneművészeti) meg nem sok esélyem van (anyagiak végett).
2011. nov. 18. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!