Jól gondolkodok szerintetek? 14/L
Most fogok pályát választani és a jövőmmel összefüggően választom ki a pályámat.
Nem szeretem ha mások "diligálnak" nekem, el se tűröm. Nagyon makacs vagyok, és vissza szólók bárkinek ha nem tetszik a véleménye. Csakis a magam "útját járom" vagyis nem hagyom és nem tűröm hogy akár szülők, vagy más beleszóljon az elképzeléseimbe. Nagyon szeretem a művészetet, főleg az olyan műveket mint pl. Havasi Balázs-Generali és szeretek táncolni (színháznál is voltam két évig) . Zongorázni tanulok, mert akkor magam lehetek. Hamar fel lehet idegesíteni, nem fogadom el a krtikákat. Megértek másokat, és szeretek a lelki problémájukon segíteni vagy tanácsot adni.
Tudom hogy nem a legjobb tulajdonságaim vannak, de mégis büszke vagyok rá hogy ilyen vagyok :)
Ezért én arra gondoltam hogy jó lennék (és szeretnék is valamelyik lenni,eltudom benne magam képzelni) pl. nyomozó,színész,filmrendező,pszichológus.
Szerintetek a tulajdonságaim adottak valamelyikhez?
Miskolc: Szemere Bertalan Szakközép Iskola és Szakiskola :)
ott van színházi táncos és alkalmazott fotográfus :)
Esetleg valami tanácsot tudnátok adni hogy hogy beszéljem ezt meg apámmal, mert minden áron azt akarja hogy pszichológus legyek vagy rendőr meg azt mondja hogy hülyeség és mindig változik a véleményem, pedig a rendezőről nem...?
Jó iskolának tűnik. Eléggé fakultatív.
De én továbbra is úgy gondolom, hogy még nagyon korai, hogy most válaszd ki a szakirányt! :-) A te döntésed lesz úgyis és a 4 év alatt ez még többször is változhat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!