Kinek hogy sikerült a matek?
Én amikor végeztem, csak ennyit mondtam a többieknek: "Az idei matek érettségi egy nagy deepthroat szopás volt!"
Az eleje könnyű volt, az szerintem hibátlan, a második rész első két feladata is megcsinálható volt, de a választhatóak azok szopatósak voltak. Ez az egy óhajom volt, hogy csak kombinatorika ne legyen benne. Nem is azt választottam, de a húszszöges feladatnál biztos hogy lesz hibám. Én olyan 90% környékére saccolom. 80-nál nem lesz kevesebb reményeim szerint.
egyetértek az előttem szólóval az első része nem a 12 pontosokból kettő is könnyű szerintem a 17 pontosaknál az a függvényes sem volt neház. de azt a háromszögeset és a kombinatorika első részét elrontottam.
igaz nekem csak az a volt az álmom h koordináta geometria ne legyen 12 pontos és bejött:)
Én annyit mondtam h GYILKOS!
A 2. rész egyszerűen ppf... :@
Én csak a 40%-ért imádkoztam, most ahogy elnéztem, kb 41 pont körül van, ami nekem tökéletes, (3-mas kell).
Csak pici ideg volt bennem, amiért agyon gyakoroltam magam kör- meg egyenes egyenlettel, aztán most nem is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!