Minek tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Humán beállítottságú vagyok, kémiát nem szeretem, matekból és fizikából sem vagyok jó.( Vagyis jó vagyok mindenből csak nem cssinálom olyan szívesen) Bioszt meg tudnám tanulni, és érdekel is. Fogorvosi szakra gondoltam, de ott mindenki az elhivatottsággal jön...inkább turkálok szájakban mint ülök egész nap egy gép előtt és számolok...a sportmérnök is tetszene...de nem a matek része miatt( sporteszközöket fejleszt) mit gondoltok ezekről? milyen más javaslataitok vannak?
2011. okt. 3. 21:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Külker is érdekelne, jó vagyok nyelvekből...vedéglátás is...uhh de sokoldalú vagyok:D
2011. okt. 3. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Itt az osztrák határon pedig nagyon sztárszakma a fogorvos vagy fogtechnikus (az még jobb, nem kell szájakban turkálnia, hanem csak a műfogakat kell megcsinálnia és ezért sok pénzt kap). Ruházz be egy kis német nyelvtudásra is, mert ha lesz egy magánrendelőd, akkor pengetni fogják az osztrák fogturisták a pénzt.

Amúgy ez van, a humánosok nem tudnak elhelyezkedni:(

2011. okt. 4. 17:22
 3/7 A kérdező kommentje:
kint élek jelen pillanatban németorszáégban:)
2011. okt. 4. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! akkor szerintem marad a fogorvos...mehetek kémiára fúj:D
2011. okt. 4. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen, én infós vagyok és a matek miatt szentségelek (most már annyira nem, de áldás lenne, ha abból a tantárgyból meglenne a kettes). Gondolj arra, hogy csak egy kis ideig tanulsz kémiát, később (másod vagy harmadévesen) már azzal fogsz foglalkozni, ami miatt arra a szakra jöttél.
2011. okt. 4. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, legalább doktor leszek:D... de akkor most elkezdek kémiatanáthoz járni azt hiszem..
2011. okt. 4. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Én veled vagyok elég a kocsog irodai munkákból, az összes hulye ember aki ilyen adminisztratív pályát választ(közgazdász, könyvelő, ügyvéd, titkár, iformatikus :S) úgy is éhen hal mert minden idióta gép elött akar görnyedni egész nap meg hülye papirokat írni:S

Am most én sem tom minek mennyek majd de valami művészi kreatív pálya kéne nekem.

2011. okt. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!