Hogyan érdemes tanulni a fizikát?
Figyelt kérdés
van rá valami jó módszer?merthogy ez nem olyan,hogy csak bemagolom.nem?mit gondoltok,hogy tanuljam?2011. szept. 24. 12:47
3/5 anonim válasza:
Előző két válaszolókat egyesíteném és úgy kell tanulni: megérteni kell és el tudni képzelni :D
4/5 A kérdező kommentje:
néha úgy érzem hogy éppen az zavar benne,hogy nem láthatom.nemmintha a törit láthatnám,de valahogy zavar .
meg nem is áll hozzám közel abszolút.én a törit imádom,és azt úgy értem.és néha úgy érzem hogy a fizikát magolni kell.
2011. szept. 24. 13:58
5/5 anonim válasza:
Én matekos vagyok, mégse vagyok olyan jó fizikából. Oka egyszerű: túl sok mindent kell "elfogadni" törvényként, de a képletek többségét sem bizonyítjuk be. Éppen emiatt lehet később a fizika lesz a másik kedvencem, de most nincsen nincs időm vele annyit foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!