Pszichológus vagy sebész?
11.-es vagyok,Lassan döntenem kéne, de nem tudok bökni.
Humán tantárgyakban inkább remekelek, bár a reál tárgyakkal sincsenek nagy nehézségeim. A biológiát szeretem, de egyértelműen jobb vagyok magyarból, töriből. Szeretem az embereket, szeretek velük beszélgetni, szeretnék rajtuk segíteni (bár én úgy hiszem a pszichológiában ez a segítség túlságosan is korlátolt)
Nem kétlem, hogy kitartással, szorgalommal nem tudnám megcsinálni valamelyiket. A kérdés inkább az, hogy melyik éri meg jobban,...(?). Ki, hogy értékeli a két szakmát.Előnyök, hátrányok egyaránt jöhetnek!
Előre is köszönöm a segítséget!
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:33
Hát igen, amit leírtál az teljesen jogos. Mondjuk még mindig fenn tartom azt, hogy nem az orvosokon kell leverni mindent, hanem magát az egészségügyet átalakítani. No mind1, hát én megpróbálok mindent, azért nem fogok nem orvosira menni, hogy Olaszországban élhessem le az életem, de azért remélem a legjobbakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!