Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a NYME-SEK...

Mi a véleményetek a NYME-SEK (Szombathely) egyetem kollégiumairól?

Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék erre az egyetemre felvételizni, ezért érdekelne milyen ott a kollégiumi élet.
2011. szept. 15. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
hát konkrétan az egyetemi koli az olyan elmegy kategória, mindig buli van és így ha tényleg tanulni akarsz, akkor nem lesz könnyű dolgod. Vannak évente kolinapok, ami mondjuk jó buli, de oda nem csak kolisok mehetnek. amúgy meg vannak egyházi kollégiumok is, azt hiszem 3 ilyen is van, abból 1 csak fiúknak, kettő csak lányoknak van. az egyiket (Egyházmegyei Kollégium) merem ajánlani, mert viszonylag olcsó, mégis inkább albérlet jellege van, lakásokból van kialakítva. Ide azok mennek, akik nem kizárólag bulizni akarnak.
2011. szept. 15. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:
3-4 kóter is van. én egyikbe se laktam csak látogatóként voltam már bennük. magyarutiba tök kicsik a szobák, viszont csak 2 ágyas, adytéri jóval nagyobb, de 3an vagytok egy szobába. el lehet azért lenni mindkettőbe, de csodát ne várj. azok olyan 10ezer/hó körül lehetnek. van egy másik, nemrég felújított de annak nem jut eszembe a neve. ott elvileg minden szobához saját fürdő van, de személyesen még nem láttam. és 15ezer/hó. viszont lakik ott egy lány, aki eléggé tetszik, úgyhogy ha minden jól alakul nemsokára arról is írhatok személyes véleményt. :-)
2011. szept. 16. 06:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Azt hiszem, mindenképpen koleszos leszek ha felvesznek, a bejárást nem bírom, túl fárasztó nekem.

Kérlek, még írjatok róla véleményt, főleg a tanulás része érdekelne, meg persze ha van valmilyen storytok, azt is írjátok le!

2011. dec. 31. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!