Hova tovább egyetemre?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nekem kellene tudnom,hova tovább egyetemre,de ötletem sincs.Amit tudok,hogy szeretek magyarázni,beszélni,jól kijövök az emberekkel,tudok keményen tanulni,szorgalmas vagyok,toleráns,segítőkész,nem szeretem a matekot fizikát,inkább humán beállítottságú vagyok.Jó tanuló,és lány vagyok.Lenne valami ötletetek? ja és szeretnék doktori címet szerezni,tudnátok ajánlani valami szakot,vagy ami erről a leírásból egyből eszetekbe jutott. Köszönöm szépen: )2011. szept. 14. 16:21
1/4 anonim 

válasza:

Ez így édeskevés. Egyébként ha jót akarsz magadnak, akkor választasz inkább egy jó kis szakmát (22éves korig ingyenesen tanulhatsz) és azután mész valami egyetemre. Addigra úgy is kialakul, hogy mit szeretnél. Ne rohanj, az államilag támogatott fősuli megvár! Akár 40 évesen is elkezdheted! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Lesz szakmám,a kérdésre válaszoljatok...objektíven
2011. szept. 14. 17:14
3/4 anonim 

válasza:

jogász vagy valami bölcsész karos szak.
az előbbi egyértelmű az utóbbinál neked kell tudni, hogy nyelvet szeretnél-e tanulni, pedagógus lennél, történelemmel foglalkoznál stb stb.
Nézd meg mondjuk ezeket [link] és találd ki, hogy mit szeretnél.
ez saját vélemény, ha nem tetszik egyik sem, akkor nem tudom, hogy mit kéne tanulnod
4/4 anonim 

válasza:

A bölcsészkar közül max a nyelveket ajánlanám, de abból is valami ritkát, persze csak ha el is szeretnél helyezkedni utána.
Nem kedvez manapság humán beállítottságúaknak a munkaerőpiac, reál szakokból van hatalmas hiány, mérnök, orvos pl., ezekkel biztos lesz munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!