Milyen vizsgát tegyek le és hol?
Figyelt kérdés
Annak idején a családom annyira "jó" volt, hogy még egy érettségi vizsgát sem tudtam letenni. Aztán 19 éves koromtól kezdve 24 éves koromig dolgoztam, de a munkaidő beosztás miatt nem tudtam esti iskolába járni, mert én 5-6-ig dolgoztam, így képtelen voltam odaérni az iskolába, így tehát nem is íratkoztam be. Most az 1 éves kisfiammal vagyok gyeden itthon... de jövőre el kell mennem valahová dolgozni. Megszűnt a cég, ahol eddig dolgoztam. Tehát oda vissza menni nem tudok. Most van még itthon 1 évem... milyen tanfolyamot, képzést tudok letenni, amivel valahol el tudnék jövőre helyezkedni? Tudtok segíteni? Muszáj valami szakmámnak vagy valamimnek lennie, mert félek, hogy így sehová nem vesznek majd föl.2009. ápr. 22. 15:58
1/1 anonim válasza:
Szia. Én most találtam egy iskolát Budapesten. Leövei Klára Gimnázium (9. ker. Vendel u. 1)ők indítanak esti tagozaton ojk-s 1 éves képzést. Engem cak a felsőfokú oktatás érdekelt emeltszintű gazdasági informatikus ez viszont 2 év, de érdemes őket felhívni, mert árban is jó ami szempont lehet így gyesen. Tel: 2160304 titkárság (14-17 óráig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!