Okj-s fogorvosi vizsgát szeretnék tenni éreklődnék, hogy hol tehetem meg érettségi nélkül?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 17:25
1/9 anonim válasza:
Kamu kérdés vagy nagyon buta vagy.
2/9 anonim válasza:
Érettségi nélkül nem lehet OKJ-s tanfolyamra menni... Fogorvosnak meg csak egyetemen tanulhatsz. Fogtechnikusra gondolsz? Vagy esetleg fogászati szakasszisztensre? Mert azokat lehet, de csak érettségivel, ha elmúltál 18.
3/9 anonim válasza:
Csak fogászati asszisztens OKJ-s képzés létezik, fogorvosi nem. De mindenképpen szükséges érettségit tenni.
4/9 anonim válasza:
Elnézted!!
Okj-s tanfolyamon, csak agysebészeti képzés van !!!
5/9 anonim válasza:
Most tényleg a fogorvosra gondoltál? Komolyan? Te hagynád, hogy egy olyan ember matasson a szádban akinek még érettségije sincs? Persze lehet attól jó ember, de orvos nem az tuti!
Mire gondoltál?
6/9 anonim válasza:
Indiában vannak ilyen utcai fogászok (de nem fogorvosok), ott próbálkozz. Nem kell hozzá se OKJ, se érettségi.
7/9 anonim válasza:
Ez egy kamu kérdés. Azt nézi mennyien húzzák fel magukat :)
8/9 anonim válasza:
Pedig ez nem is igazán provokatív kérdés. Nekem például az első gondolatom az volt hogy: "te jó ég"
9/9 PetFen válasza:
Igen butuska vagy ,hogy ilyen kérdést teszel fel !!
Okj képzésen belül csak a fogtechnika és a fogászati asszisztens van ,de mindkettő érettségihez kötött ,de ezt már az előttem válaszolók is leírták !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!