Melyek azok a szakok, amik nem tartoznak a legnehezebbek közé?
Általános bölcsész! Vagy ha szereted a tesit, akkor rekreáció. Esetleg ha a matekot, akkor könyvelő.
Ezek viszont annyit is érnek. Bár egyetértek veled: Sokszor a többi sem ér többet, azokban is csak lehetőség van.
Ha a matek nem megy, az szűkíti a kört.
A műszaki, informatikai és gazdasági szakok kiestek, mert ott kell a matek.
Ebből kiindulva inkább tényleg a bölcsész, vagy társadalomudományok között találod meg a neked könnyű szakot.
én idén kezdtem a bkf-en üzleti és kommunikáción és nagyon szeretem. az is igaz, hogy világ életemben kommunikációt akartam tanulni, és mindenki ezt ajánlotta. csináld azt, amihez kedvet érzel. nekem bejött :)
19f
Esetleg ha a matekot, akkor könyvelő.
Ezek viszont annyit is érnek. Bár egyetértek veled: Sokszor a többi sem ér többet, azokban is csak lehetőség van.
Ez milyen hülyeség? Pont a könyvelők, a gazd-i diplomával rendelkezők vannak a legjobb helyzetben. Szükség is van rájuk, van munkalehetőség, és jól is keresnek...nem tudom, te mit hallottál...és azt sem hiszem, hogy könnyű lenne megcsinálni a diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!