Mennyire komoly egy OKJ? Komolyan veszik a tanárok? 22/F
Figyelt kérdés
Nem akarok minden nap bejárni, mert magamat kell eltartanom. Lehet azért hiányozni vagy ez nem megengedett. Azért hiányoznék, mert éjsakásba járnék dolgozni.2011. szept. 4. 22:20
1/4 anonim válasza:
Ez iskola- és tanárfüggő. Nálunk nagyon komolyan vették.
2/4 anonim válasza:
Ha esti szakra mész akkor csak heti 1-2 alkalommal kell bejárnod. Amúgy ez tényleg tanár és iskola függő, nálunk akkor be se kellett menni, csak amikor esetleg számonkérő dolgozat volt, arról mindig szóltak előre, vagy ha valami vizsga következett.
3/4 A kérdező kommentje:
LIA suli lenne Debrecenben.
2011. szept. 4. 22:46
4/4 anonim válasza:
Gondolom tanár, és iskolafüggő, én ahova jártam (több iskolába is), ott nevetségesen link volt a hozzáállás. Volt olyan csoporttársam, aki egész félévben összesen 1 (!) napot volt bent, de kisírta, h a beadandókból, és néhány pótvizsgával továbbmehetett.
Szerintem ha már tudod, h melyik suli lesz az a bizonyos, menj be, és vedd fel a kapcsolatot ott tanulókkal, kérdezd ki őket, h mi a helyzet. Amúgy megnyugtatlak, jó eséllyel nem fognak problémázni abból, ha időnként (vagy akár gyakrabban) hiányzol, még akkor sem, ha fenyegetőznek vele, ugyanis "szükségük" van rád, mert minden diák után fejpénzt kapnak az államtól, és ebből tartják fent magukat. Nem érdekük, h kitegyék a szűröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!