Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha én magyar szakra szeretnék...

Ha én magyar szakra szeretnék menni, akkor tehetek történelemből emelt érettségit? A követelmények között szerepel.

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 15:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

1. A tájékozódást mellékesként írtam ki, a gyakorikerdesek.hu pedig azért van, hogy ugyan tudjuk, amit tudni kell, megkérdezzük. A kérdéseinkre pedig megerősítést kapjunk, nem kötekedést.

2. Az "én, te" szócskák nagy kezdőbetűvel való írásáról nem vitatkozom. Mióta regényeket, novellákat írok, kiemelem őket. Természetesen, ha azok emberekre vonatkoznak.

3. Pedig nagyon is kellene, helyesírásod alapján mutatkozik meg, hogy értelmes vagy-e vagy sem. Amiket pedig Nálad láttam, inkább az utóbbi verziót választom.

4. Nem fogok miattad lemondani a magyar szakról, ne is álmodozz róla. Kilencedik osztályos korom óta dédelgetek egy álmot és meg is valósítom. Nehogy már néhány unatkozó osztogassa az észt. Üdvözletem!

2011. szept. 3. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:

1. azért van fenn az egyetemek honlapján, hogy miből kell érettségizni, hogy ne kelljen ilyen hülyeségeket kérdezni.

2. ha te úgy írhatod a szavakat ahogy akarod (tehát helytelenül) akkor te ne pattogj nekem ha én is helytelenül akarom írni őket.

3. bagoly mondja verébnek.

4. nem is kell lemondanod róla, csak úgyis kibuksz, ha nem tudod azt értelmezni, hogy miből milyen szinten kell érettségizni egy adott szakra.

2011. szept. 4. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!