Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen emeltekért jár a plusz...

Milyen emeltekért jár a plusz pont a rendőrtiszti főiskolán?

Figyelt kérdés
Idén fogok érettségizni és szeretném tudni h mi az amiből megéri emelteznem a plusz pont miatt.
2011. szept. 1. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

alkalmassági vizsga (Alk) és

kettőt kell választani: belügyi rendészeti ismeretek v. magyar v. matematika v. történelem

2011. szept. 1. 11:25
 2/13 A kérdező kommentje:
de amit választanom kell azoknak nem kell emeltnek lenniük v annak kell?
2011. szept. 1. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél?????

Hogyhogy választani?Ezek közül kell valamelyiknek emeltnek lenni.

2011. szept. 1. 11:49
 4/13 A kérdező kommentje:
értem de ha mondjuk van még egy angol emeltem a matek mellé akkor 100 plusz pontot kapok vayg csak 50 et amatek miatt mret az felvolt ott tüntetve?
2011. szept. 1. 11:57
 5/13 anonim ***** válasza:

Csak a felsoroltakért jár pluszpont.

Angol emeltért nem.

Viszont ha jól sikerült és megvan az a százalék,amiért nyelvvizsga jár,akkor az beszámítható angol középfoknak.

2011. szept. 1. 11:58
 6/13 A kérdező kommentje:
és ha nincs emeltem akkor is van esélyem bekerülni v a bekerülés feltételi valameik emelt a felsoroltak közül?
2011. szept. 1. 12:00
 7/13 A kérdező kommentje:
illetve ugye azt írják h kettőt kell választani az alkalmassági egynek számít v azon kívül kell kettő?
2011. szept. 1. 12:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ennyire önállótlan!Tökéletes leszel rendőrnek:)))

Ha nincs a követelményeknél E emelt szintű bármiből,akkor nem előfeltétel.

Pontszám eléréséhez viszont kell,nem olyan alacsonyak az rtf pontszámai,hogy emelt és nyelvvizsga nélkül bejusson valaki.

A felvi honlapján minden információt megtalálsz.

2011. szept. 1. 12:05
 9/13 A kérdező kommentje:
csak ugye alapból 5 érettségije van az embernek itt meg állatába magyar matek és töri van feltüntetve ezért gondoltam h emelt kell valameikekből oda mert akkor a másik 2 érettségim pontjaival mi lesz?
2011. szept. 1. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Vagy az összes érettségid százalékából számolják a felvételi pontokat vagy két tárgy duplázásából.

Szóval egyik tárgy sem fog elveszni,nyugodt lehetsz.

Felvi.hu itt találsz kalkulátor is pontokhoz,meg minden egyéb infót.

2011. szept. 1. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!