Igaz-e, hogy 2012-től csak érettségivel vesznek fel hallgatókat az egyetemekre?
Ne viccelj már, eddig is csak akkor mehettél egyetemre ha volt érettségid.
Hol hallottál te olyat, hogy valakit nyolc általánossal vagy szakmunkással felvettek egyetemre.
Egyébként ha aze emelt érettségire gondolsz akkor igen 2012-től kell emelt érettségi az egyetemre, de anélkül nem is lehetne bejutni, mert harmadával csökkentik az államilag támogatott keretet.
Én azt hallottam, hogy 2016-tól lesz csak.
Egyébként a kérdést látva néztem egy nagyot, amíg el nem olvastam a kommentet. :D
ha nem vezetik be,akkor is tedd le a nyelvvizsgát!
1 kapsz érte plusz pontot
2 egyetem alatt nem lesz majd időd letenni,anélkül pedig nem kapsz diplomát
szóval sztem hallgass a nagyidra és tedd le!
Biztos, hogy nem igaz, ugyanis a 2012 kvázi a mostani tanév, és már minden felvételi feltétel ismert. Amúgy 2013-tól sem valószínű, hogy így lesz, ez egy terv, amit Hoffmann Rózsa megint kitalált, és még simán lehet, hogy teljesen elvetik, meg amúgy is csak későbbtől tervezik.
Az is hülyeség, amit itt egyesek írtak az emelt szintről. Emelt szint sem kell 2012-től, sőt 2013-tól sem. Lesznek helyek, egyre több, ahová kell, de egyáltalán nem mindenhova, nem lesz általános feltétele a felvételinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!