Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ebből még lehet főiskola?

Ebből még lehet főiskola?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17éves lány vagyok,nagy kínokon mentem át...mer 1 év alatt mindkét szülőmet elvesztettem..eléggé elveszettnek érzem magam,és ezek miatt nem tudtam iskolába járni.Itt vagyok 17évesen és még csak most megyek 9be..Én szeretnék érettségizni...sőt a kérdésem az lenne,hogyha max 4 év múlva leérettségizek főiskolára felvesznek?Nagyon nagyon szeretnék tovább tanulni,ez az álmom..szerintetek megvalósítható?:(
2011. aug. 28. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem a kortól függ a jelentkezés, ha jól tanulsz a 4 év alatt és lesz egy jó érettségid, akkor persze, felvehetnek!
2011. aug. 28. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetesen. Tényleg nem attól függ, hogy ki hány éves. Van, aki 50 évesen jelentkezik főiskolára.

Te pedig egész nyugodtan mehetsz majd 21 évesen nappali tagozatra. Tanulj szorgalmasan, és nem lesz semmi probléma!

Minden jót és kitartást kívánok!

2011. aug. 28. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek a válaszokat :) Megnyugtattatok:))
2011. aug. 28. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha estin tanulsz, akkor akkor 1 év alatt 2 év anyagát veszitek át- legalább is, ahogy egyik sulinál láttam. Nyilván nm lesz olyan mély a tudás, de így utólag visszagondolva az érettségimre, nm is baj. Ha ez alatt a két év alatt beseggeled az egészet, amit tanultok, akkor simán lehet egy fasza érettségid. Viszont valamiből mindenképpen emeltet csinálj.
2011. aug. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!