Szerintetek megérné? (érettségi)
Figyelt kérdés
Eddig fogalmam nem volt mit akarok kezdeni magammal, most leszek végzős gimiben, és úgy volam vele hogy etikából akarok érettségizni, de meggondoltam magamat, és inkább bioszból szeretnék, mivel kinéztem egy szakot egyetemen, és ahhoz a biosz kellene. De eddig nem is erőltettem a bioszt, mivel ugy voltam vele hogy úgy sem kell. Szerintetek nagyon nehéz lenne egy biológia érettségit letenni évvégén, hogyha faktra sem jártam az utóbbi évben és nem szántam a bioszra elegendő időt? Vagy a biosz annyira nehéz, hogy inkább nézzek valami más után? (pl. infó a másik lehetőség, mivel úgy írták, hogy biosz vagy infó vagy stb.. kell oda) És infóból is jó vagyok, de a biosz szimpatikusabb.2011. aug. 23. 18:58
1/4 anonim válasza:
Ha nem vagy hozza total hulye es a tobbi targybol nincs sok behozni valo, akkor egy kozepfokut siman le tudsz tenni. Gondold at, ez szerintem nem nagy akadaly.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm :) hát nem vagyok hülye annyira 4 egészes átlagom van egy elég erős suliban, és mondják is hogy okos vagyok, behozni való nincs is. És faktra még lehet jelentkezni így, hogy nem jártam előző évbe?
2011. aug. 23. 21:11
3/4 anonim válasza:
Simán lehet jelentkezni. Kérd el valaki füzetét az előző faktosok közül, hogy le tudd fénymásolni, és be tudd hozni a lemaradást. Érdemes egyébként a mozaikos tankönyvkiadó biológia könyvéből tanulni, azon az elven van az érettségi is. :]
Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segitséget. Nekünk eddig biosz órán valami ilyen noname könyvünk volt, amit 1x sem nyitottunk ki, mindig a füzetbe irtunk rengeteget és abból tanultunk. Csak most picit parázok e miatt, úgy hallottam a biosz érettségi elég durva de legalább ér valamit, nem úgy mint az etika. Csak azt sajnálom hogy nem hamarabb jöttem rá erre, mondjuk tavaly...
2011. aug. 24. 03:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!