Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » TDK kérdés? Bővebben lent

TDK kérdés? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Intézeti TDK-ra mikor kell jelentkezni? Jövőre szeretnék indulni, ha jól tudom novemberben van a TDK időszak, akkor kell a cuccost előadni. De mikor érdemes felkeresni a konzulenst, hogy legyen időm, és h alaposan feltudjak készülni a megmérettetésre?
2011. aug. 22. 22:23
1 2
 1/16 anonim válasza:

Szerintem ezt a konzulensedtől kéne megkérdezned, de a kérdés alapján nem álltok túl szoros kapcsolatban...

Ugye nem az ELTÉ-re jársz és Józsinak hívnak?

2011. aug. 22. 22:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb, mert bármi közbe jöhet és kicsúszhatsz az időből. A konzulenssel is beszélj, amint tudsz. (tapasztalatból írom)
2011. aug. 22. 22:42
 3/16 anonim ***** válasza:

Uhh... Én 2-szer voltam már TDK-n... Nem tudom nálatok hogy van, de mi a saját kutatói munkánkat adjuk elő! 2 évet dolgoztam a szakdolihelyemen a TDK előtt. Saját témámat adtam elő, aminek majdnem minden részén jelen voltam.

Érdekes.

2011. aug. 22. 22:42
 4/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, nem vagyok indiszkrét, ha ennyire nem vagy jóba a konzulenssel/főnökkel, hogy tudsz dolgozni így??

Nem kell válaszolni, ha nem akarsz.

2011. aug. 22. 22:44
 5/16 A kérdező kommentje:
???? EGyelőre konzulensem sincs, írtam hogy jövőre indulnék, vagyis 2012-ben... ezért kérdem mikor érdemes szólnom a konzulensemnek (már megvan ki lesz), és elkezdeni az anyagot gyűjteni, kutatni stb. Mivel 2 szakos vagyok az egyetemen, így képtelen lennék 1-2 hónap alatt összekaparni, nemtudom mennyi idő kellene rá, ezért kérdem.
2011. aug. 22. 23:37
 6/16 A kérdező kommentje:
És nem elte, és nem józsi vagyok.
2011. aug. 22. 23:38
 7/16 A kérdező kommentje:
Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam, tehát nem 2011 novemberében indulnék, hanem 2012ben :) És ezért kérdem mikor érdemes konzulenst keresnem, és szólni, hogy indulni fogok.
2011. aug. 22. 23:38
 8/16 A kérdező kommentje:
És a konzulensről... kiszúrtam valakit magamnak, aki nagy szaktekintély, nem tud még rólam, de minden diákot elvállal, ezért nem félek, csak érdekelne mikor illő jelezni neki, hogy feltudjon maximálisan készíteni
2011. aug. 22. 23:41
 9/16 A kérdező kommentje:
Olyan szintre kell felkészülnöm h az első 2-ben benne legyek mindenképp, a szekcióban, amiben indulni szeretnék kb 10-12 hallgató szokott lenni, úgyhogy kemény, jó lenne szép helyezést elérni, mert később PhD-zni szeretnék, ott meg ugye alap egy jó TDK :)
2011. aug. 22. 23:45
 10/16 anonim ***** válasza:

Megint előző.

Jah. Én néztem félre.

Válasz: minél előbb érdemes felkeresni a konzulenst.

2011. aug. 22. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!