Mi lesz velem? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Üdv. Először is, elnézést, ha nem jó kategóriába töltöttem. Én egy 16éves romániai fiú vagyok. Webszerkesztő, vagy webdesigner szeretnék lenni. Ahoz van tehetségem. HTML-t kb. egy hét alatt tanultam meg. CSS-3 hét. PHP-1hónapja tanulom és egy Torrent motort kipofoztam. Nem tudom, hogy hogyan magyarázzam el. Nemtudom, hogy milyen összefüggés van, de a számítógép és az elektronika amit tudok/szeretek. Egyetemem, meg nemhiszem, hogy lesz :( Elnézésd, hogy kicsit értelmetlen szöveget írtam. Suliban nagyon nem jók az eredményeim. Utálom romániát, románul sem tudok. Mihez kezdjek? Félek, hogy egy senki leszek. :( Nagyon sok dologhoz értek, ami nem kapcsolódik sulihoz, pl: zene mixelé, photoshop, webszerkesztés, elektronika, stb. 12 osztállyal mihez kezdhetek? Az előbb felsorolt szakmákból meg lehet úgy élni, hogy ne kelljen egyetem? Ugyanis egyetemre nincs pénzünk. :( Elnézést, ha hosszúra sikeredet.
2011. aug. 20. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem is tudod milyen szerencsés vagy! Manapság informatikai tehetségekre van a legnagyobb szükség, hisz rohamosan fejlődik a technika! Azt ajánlom, vagy tanulj románul, vagy keress egy magyar bentlakásos iskolát, lehet hogy találsz olyat, ahol emelt szinten oktatják a számítástechnikát. Mindenképp próbálj jobb eredményeket elérni! Nézz körül az interneten, biztos találsz néhány informatikai versenyt, pályázatot, lehetőséget, azokkal próbálkozz! És ne add fel, mert ez nagyon értékes tehetség!

16/l

2011. aug. 21. 01:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ha pedig nincs pénzed egyetemre, nézz körül a diákmunka hirdetések között, sokszor keresnek informatikához értő tanulókat.

2011. aug. 21. 02:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Manapság az ilyen rendes lányokból is kevés van! :)
2011. aug. 21. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!