Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen a Károly Róbert főiskola?

Enter26 kérdése:

Milyen a Károly Róbert főiskola?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a kérdésem lenne,hogy a Károly Róbert fősuliba (Gyöngyös)tervezném a továbbtanulást,vendéglátói szakon.Aki járt ide,vagy jár ide,eltudná mondani,hogy milyen ez a szak? Nehéz,vagy könnyű? Milyen tantárgyak vannak? A választ előre is köszönöm.
2011. aug. 20. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Jó.
2011. aug. 20. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Valami jobbat keress.
2011. aug. 20. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Könnyen elvégzed, de az önéletrajzod a kukában fog landolni, ha a munkáltatók meglátják, hogy hol végeztél!!!
2011. aug. 21. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Az előttem szóló nem tudom honnan veszi ezt a butaságot... Saját tapasztalat talán? Pár ismerősöm itt végzett és nem okozott nekik gondot az álláskeresés. Én ide járok, és most már színvonalas az oktatás. Talán régebben nem volt az, de az utóbbi időben nagyon sokat fejlesztettek az iskolán, rengeteg programban vesz részt stb. Sem a bekerülést, sem az elvégzését nem nevezném könnyűnek...
2011. aug. 21. 10:33
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
Hát ha olyan marha jó az oktatás, akkor a 450+-os diákok miért nem ide jelentkeznek?
2011. aug. 21. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Nincs túl sok értelme a kérdésednek. Nyilván nem egy BCE, de az első állításod cáfoltam meg... Nem ismerek olyat, akinek "kukába dobták az életrajzát" mert KRF diplomája volt. Minden egyetemen és főiskolán vannak piacképes és "hasznavehetetlen" szakok is. Ha piacképes szakra megy, becsülettel elvégzi, emellett nyelvtudással és gyakorlati tapasztalattal is rendelkezik, nem fogják kitessékelni, azért, mert a KRF-en végzett. Ez tapasztalat... Miért, te honnan vetted a te feltételezéseid?
2011. aug. 21. 10:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát ezekkel a válaszokkal nem sokra mentem így,hiszen van aki fújja a magáét mert olyan rossz..de az légyszi indokolja meg,hogy miért olyan rossz,meg miért nem érdemes oda menni?!
2011. aug. 22. 11:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Vagy mit gondoltok az informatika szak jobb lenne??
2011. aug. 22. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
2%
RATYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 22. 18:36
 10/10 anonim válasza:
0%
Egy fos!
2011. nov. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!