Leendő egyetemisták/főiskolások! Nem féltek hogy egyedül lesztek?
Figyelt kérdés
Nem féltek attól hogy nem fogtok ismerni senkit és túl sok ember lesz ott? Vagy hogy nem találjátok majd a helyeteket a többiek között?
Én már kezdek kicsit félni hogy nem lesz egy ismerősöm se,azzal nyugtatom magam hogy sokan lesznek még hozzám hasonlóan akik ismerősök nélkül lesznek ott. Próbáltam a felvin és a facebookon keresni embereket akik arra a szakra fognak járni amire én de nem találtam senkit.
2011. aug. 19. 17:16
11/12 A kérdező kommentje:
És te találtál már szaktársakat? A zeneművészeti karon a Felvételi tájékoztatóban még irányszám sincs,gondolom tehetség alapján választják ki az embereket úgyhogy lehet hogy még 10-en se lesztek.
2011. aug. 21. 01:03
12/12 anonim válasza:
Kérdező, írtam privátot. :) Már nem leszel egyedül. :D Amúgy (ha a felvi statisztika nem hazudik) 22-en leszünk, abból veled együtt már 8-an megvagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!