Hogy lehet eredményre vezetően tanulni? (Tippek. )
www.delfintanulas.hu
nekem nagyon bevállt az egyetemen amit itt tanultam!
Köszi!
Ismerem ezt az oldalt, de most nincs időm rá..!:)
Más tipp ?
Az eléggé eltérő egyénenként szerintem. Én este mindig jobban neki tudtam ülni tanulni, délelőtt meg szinte soha, csak ha nagyon muszáj volt.
Attól is függ, hogy mit tanulsz. Ha magolni kell, akkor azt csendben lehet csak, de én irkálós, számolós tanulnivaló mellett zenét hallgatok.
A magolás is könnyebb, ha kijegyzeteled, leírod az anyagot , és utána felolvasod magadnak (csak akkor nézel bele, ha nagyon nem jut eszedbe).
Amihez lehet, ábrát kell készíteni, akár táblázatot, diagramot, folyamatábrát vagy lerajzolni, amiről éppen szó van (pl. egy berendezés felépítését, működését ábrával könnyű megtanulni, sejtek részeit, molekulák szerkezetét szintén).
Sokat jelent az is, hogy egyedül, vagy társaságban tanulsz. Nem kell, hogy együtt beszéljétek meg a tananyagot, de már az is sokat tud segíteni, ha ott ül a teremben/szobában egy másik ember is, aki tanul.
Neked kellene kitapasztalni ezt.
Végül is irodalmat kell tanulnom (Pótvizsga..)
21 tétel van eddig 8-at tudok.. és 30.-án van a pótvizsga, nem sok időm van de szerintem ez nem vészes, napi 2-3 tételt tanulok.
Délelőtt én se tudok tanulni, de ha pl. elolvasgatom azt a tételt amit tanulni akarok..és este tanulom akkor elég jól megtudom tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!