Milyen volt szerintetek az angol emelt? Milyen eredményre számítotok?
Figyelt kérdés
nekem a magnó volt a legnehezebb :/2011. máj. 5. 13:39
1/10 anonim válasza:
eleve fáradtan mentem és szerintem qrva nehéz volt, tökre elszontyolódtam :/
3/10 anonim válasza:
Szerintem nehéz volt, sokkal nehezebb, mint vártam.
A legfőbb gondom a szövegértéssel volt - de igazából nem a nyelvvel. Szóval, értem a szöveget és értem a lehetséges válaszokat is, csak ettől függetlenül nem tudom összerakni, hogy mit hova kell rakni. Például a kristálybarlangos szövegnél tényleg tökéletesen le tudtam volna fordítani, de némelyik betűnél elgondolkodtam, hogy miért illik jobban az egyik mondat oda, mint a másik?
Szóval, ez az, amit sosem tudtam megérteni az angol érettségikben: szinte nem is a nyelv a nehéz, hanem maga a feladat-összeállítás sz*r.
4/10 anonim válasza:
A kristálybarlangos tényleg trükkös volt, de én nehezebbre számítottam. :)
5/10 anonim válasza:
Szerintem k*va nehéz volt főleg az olvasott!! A levél viszont nagyon könnyű volt.
13:54 - remélem te is írásbeliztél hogy így tudod!! -.-
6/10 anonim válasza:
szerintem a magnó nagyon nagyon nagyon könnyű volt! a nyelvhelyesség viszont kegyetlen nehéz..
7/10 A kérdező kommentje:
nekem a magnó csak az utolsó volt könnyű. az első még elmegy...de a 2. az nekem nagyon nehéz volt amikor magamtól kellett beírni szavakat.
2011. máj. 5. 14:51
8/10 anonim válasza:
Nekem az első kettő rész volt nagyon-nagyon nehéz, a McDonalds-os feladat kifejezetten szörnyű. A hallott szöveg és a levél pedig nagyon könnyű volt. Érdekes összeállítás
9/10 anonim válasza:
nagyon nehéz volt :( az első része legalábbis
10/10 anonim válasza:
A szövegértés könnyű volt de a nyelvhelyesség már nehezebb volt a magnót tudtam a levél meg remélem jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!