Érettségire készülés?

Figyelt kérdés
Idén érettségiztem, bioszom az van középszintű, kémiából nem érettségiztem és csak 2évig tanultuk a közép.suliban. Jelentkeztem egyetemre, de átértékeltem a terveimet és jövőre szeretnék, majd orvosira jelentkezni.Az lenne a kérdésem, hogy 1 év alatt fel tudok-e magamtól vagy valamennyi segítséggel készülni emelt bioszra és közép kémiára.
2011. aug. 11. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon keményen tanulsz, szerintem röhögve :)
2011. aug. 11. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
rohej hogy gyk-rol minden 3. ember orvosira megy xD
2011. aug. 11. 23:40
 3/8 A kérdező kommentje:
gykról?
2011. aug. 12. 08:21
 4/8 anonim ***** válasza:
gyk = www.gyakorikerdesek.hu
2011. aug. 12. 09:35
 5/8 A kérdező kommentje:
ahhoz képest még sincs elég orvos Mo.n :) köszi a válaszokat
2011. aug. 12. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
kicsiszivem.. az egyreszt azert van, mert az orvosok jelentos szazaleka kimegy kulfoldre, masreszt azert, mert a felvettek tobb mint fele el se vegzi az egyetemet.. xd
2011. aug. 12. 10:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Tök mindegy miért van szerintem. A lényeg az, hogy nincs elég. Kimenni meg azért mennek ki külföldre, mert az a 80-90ezer Ft-os fizetés rezidensként nem túl kecsegtető. Tudom ott vannak a kenőzpénzek, de azt rezidensként nem nagyon kapnak vagy egyáltalán nem, nem tudom. Szakorvosként meg nem mindegyikük. Pl. egy patológus nem hiszem, hogy túl sok hálapénzt kap.
2011. aug. 12. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Patológus meg elég szépen keres, személyes ismerősöm 4-500ezer forintot keres itthon. Kegyetlen, és hálátlan szakma szerintem :) De a pénz jó dolog, ráadásul úgymond szereti is csinálni, mert itt már nem olyan óriási probléma, ha téved.. :D
2011. aug. 15. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!