Melyik tantárgyak kellenek ahhoz hogy biológus lehessek?
Figyelt kérdés
Milyen tantárgyakból kell érettségizni, hogy sejtbiológus lehessek? Mit kérnek az egyetemre?
A biológia és a kémia az alap. De azt hallottam, hogy fizikát is kérnek. Ez igaz? Mert én nem szeretnék fizikát tanulni helyette inkább pszichológiát. Mi a véleményetek?
2011. aug. 10. 22:36
2/12 anonim válasza:
Biosz és a kémia alap, ahogy írtad és szerintem a fizika is.
A pszichológiának meg mi köze lenne a sejtbiológiához?
3/12 A kérdező kommentje:
semmi köze sincs, csak választhatok, hogy pszichológia vagy fizika. De nem szeretem a fizikát, és nem is értem, szóval ha nem azt tanulok, akkor az baj egyetemi felvételinél?
2011. aug. 10. 22:52
4/12 anonim válasza:
Nem hinném. Elvégre is, nem mindenki érettségizik fizikából.
(ahogy bioszból és kémiából sem)
5/12 anonim válasza:
Felvi.hu. Minden egyértelműen le van írva. De egyetemen úgy is kell majd vmennyi fizikát tanulnod szerintem, szóval jobb, a megbarátkozol vele.
6/12 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele, hoyg tanulnom kell, de akkor csak azt a részt amire szükségem van és nem a motorokkal kapcsoaltos dolgok:D köszönöm a linket utána nézek
2011. aug. 10. 23:08
7/12 A kérdező kommentje:
nem találtam meg a felvi.hu n:(
2011. aug. 10. 23:12
8/12 anonim válasza:
Ott minden le van írva, az már a te hibád, hogy kattintasz kettőt, és utána be is zárod.
Önállóság nem árt...
9/12 anonim válasza:
Érettségizni elég bioszból, plusz vmely választott, amit kérnek, én pl. infót számíttattam bele. Viszont az egyetemen tanulsz majd kémiát, és egy kicsit fizikát is, vagyis van olyan tantárgy, h fizika alapjai biológusoknak
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó. az előtte szólónak pedig üzenem, hogy körbenéztem az oldalon, de a biológiát körüljárva azt nem írta le hogy mit kérnek felvételihez csak annyit h biológia
2011. aug. 11. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!