Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nyomozó vagy fodrász akarok...

Nyomozó vagy fodrász akarok lenni. Milyen tantárgyak kellenek ehhez? Mit vegyek fel faktnak?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek!!!!köszönöm előre is mindkinek!!!!!
2007. szept. 5. 18:42
 1/5 anonim válasza:
100%
A fodrászhoz biztos hogy kell a kémia mert ez alapvető a kölünböző szerek használata miatt. A nyomozónak sztem magyar, törit fognak kérni de ebben nem vok biztos. De rem lesz vki aki tudja.
2007. szept. 5. 20:00
 2/5 anonim válasza:
100%
Ha nyomozó szeretnél lenni legalább 162cm kell lenned ha nő vagy. Ha férfi 170cm az előirt. Nagyon jó kondiba kell hogy legyél, mert kemény a fizikai kondicionális felvételi. Emellett valóban irodalom, töri, tantárgyak! sok sikert neked. Én alacsony voltam nekik!:)
2007. szept. 9. 15:44
 3/5 anonim válasza:
81%

Elég eltérő érdeklődés!

De kb az előttem szóloknak igaza van atantárgyakat illetően!

Hajrá!

2007. szept. 10. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha fodrász akarsz lenni, akkor semmit nem muszáj felvenned faktnak, hiszen ezt középiskolai rendszerben tanítják, vagy felnőtt tanfolyamokon, ahol 10 osztály szokott lenni a követelmény. Ott mondjuk lesz majd kémia, azt nem árt, ha megszokod, illetve némi biológia is. De a fodrászat inkább más dolgokról szól, jól kell ismerni a stílusokat (ezt tanítják), jó kézügyesség kell (ami ugyebár adottság), nem árt némi jóízlés, az is jó, ha jó kommunikációs készséged van, és természetesen tanítanak vállalkozói ismereteket is (ami egy nagy adag szabály és egy nagy adag matematika - főleg százalékok kiszámítása, táblázatok, stb. - hiszen minden fodrász vállalkozó manapság, alkalmazottként így már nem tudnál elhelyezkedni).

A nyomozóhoz nem tudok hozzászólni.

2007. okt. 16. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi lettél végül??

Bár nem tudom, hogy aktív vagy-e még.

aug. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!