Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tovább érettségi után?...

Hogyan tovább érettségi után? (lent)

Figyelt kérdés

Idén meglesz az érettségim (angol-infó szak ) ezután mit érdemes?

Érdekel minden rajzzal kapcsolatos dolog. Pl: reklámtervezés meg hasonlók...(ilyenekhez milyen végzettség kell , esetleg tanfolyam légyszi ezt is írjátok bele

2011. aug. 9. 22:12
 1/5 anonim válasza:

Ehhez igazából nem is végzettség kell, hanem főleg szoftverismeret. Abobe, Corel... kismillió ilyen van, amit számon kérhetnek, ha munkát keresel, mondjuk reklámgrafikusként.

Én ezt ott buktam be, hogy környezetmérnöknek mentem, pedig nekem is voltak sunyiban ilyen elképzeléseim, csak aztán megnéztem pár álláshirdetést. Te viszont jó úton indultál el.

2011. aug. 9. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Főiskolán vannak ilyen szakok, ott az alapoktól tolnak nektek mindent.
2011. aug. 9. 22:58
 3/5 A kérdező kommentje:
erre még nincs rálátásom, tudtok esetleg ajánlani főiskolákat, szakokat? : )
2011. aug. 9. 23:07
 4/5 anonim válasza:
Erre nekem sincs rálátásom, de ha mérnöknek készülsz valamikor, akkor szólj ^^ :D Amúgy első vagyok.
2011. aug. 9. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én annak készülök!! Szóltam :D
2011. aug. 10. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!