Földtudományi Bsc után Hidrogeológiai mérnök?
Figyelt kérdés
Valóban kellene plusz tárgyakat felvennem, a mérnöki miatt? Vagy hogy is megy ez? köszönöm! 20l2011. aug. 8. 13:15
1/2 anonim válasza:
Tudtommal kell tenned különbözeti vizsgát, de például nálunk ez a szakirány változtatásnál van így.10 kreditnyi tárgyat kell teljesítened az újonnan felvett szakirányodból. Szerintem így biztos, hogy szak változtatásnál is kell vizsgázni tárgyakból az első félév alatt, de sokat elismernek BScből.
egy TTks
2/2 anonim válasza:
én is ugyanebben a cipőben vagyok, én úgy tudom nem kell különbözeti vizsga, hanem majd néhány bsc-s tárgyat kell bepótolni az msc-sek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!