Hepaj kérdése:
Hogyan lehetek SAP tanácsadó?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam erről a szakmáról és nagyon jól hangzik. Én informatikus hallgató vagyok. Nem tudom kell e itt programozni, tényleg tudatlan vagyok még ezzel kapcsolatban ezért is írtam olyannak aki esetleg pontosabbat tud mint én. Kérem a segítségeteket hogy ki mit tud erről a szakmáról és hol lehet tanulni ezt, mennyibe kerül és hogy érdemes e ezt választani. A válaszokat előre is köszönöm!2011. aug. 7. 00:38
1/1 anonim válasza:
Nagyon sokat lehet vele keresni (~nettól 2 milla havonta), viszont kretén menedzserek sz*rjaiban kell túrkálnod meg fos konfigokat kell matatnod egész nap. Ennél részletesebben nem tudom, de az biztos, hogy szakmailag nem egy inspiráló meló. Én ezért nem megyek SAP-tanácsadónak.
Tanulni mindenféle (jó drága) tanfolyamokon lehet, vagy magadtól. Ezt nem tudom pontosan, de ha elindulsz ebbe az irányba, hamar megtudod. Itt is többet számít a szakmai tapasztalat, mint a papírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!